Post by afcoviholka on Feb 23, 2022 7:50:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Attack (Premium) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Attack (Premium) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بی نهایت همه ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Attack (Premium) 2022 version ▞▞▞
اگر هنوز مجبور هستید برای هر کاری که انجام می دهید هزینه کنید، داشتن یک برنامه ممتاز چه فایده ای دارد.
نمی توانم pvp، بی پایان، تک نفره بازی کنم. من فقط می توانم از چت استفاده کنم. چه خبر است؟
آن را دوست دارم اما شناسه 💕❤️💞 سطوح بازی ذخیره شده من و مزایای Galaxy Attack به برنامه Premium منتقل می شود!!!!! این کمترین کاری است که می توانید انجام دهید بعد از اینکه ما فقط برای dl و نصب آن هزینه می کنیم !!!! سپس برای اینکه بفهمم از جیبم پول پرداخت کردم تا از زمین صفر شروع کنم و به صورت رایگان به جایی که بودم دوباره بسازم! Btw، نزدیک به 2 سال بازی خسته کننده و نفرین بی پایان🤬📢در مورد حمله غیرمنصفانه بیگانگان....همه با پرداخت پول به شما حل شد!؟!؟ همم باشه.حرف زدنم تمام شد 🙎🏼♀️...بازگشت به بازی! 💯❤️🙏
این بازی خیلی خوب است که کوتاه است من می خواهم دوباره آن را بازی کنم
من عاشق این بازی هستم. هیچ کلاهبرداری یا چیزی شبیه به ویل هیرو وجود ندارد.
من این برنامه را به دلیل چیزهای آینده و کشتی های فضایی دوست دارم
اگر حوصله تان سر رفته است و کاری برای انجام دادن ندارید، بسیار خوب است.
با پیشرفت شما بسیار سخت است. سرگرم کننده و اعتیاد آور
کار نکن
من همیشه این نوع بازی های تیراندازی را دوست داشتم. هدر دهندگان زمان کوچک سرگرم کننده که به سرعت معتاد می شوند - و این تفاوتی ندارد.
بهترین بازی تیراندازی بیگانه در جهان
اعتیاد آور. اما اشکالات به اندازه کافی آزاردهنده هستند که حذف شوند
Galaxy Attack (Premium) Arcade zkk
یکی از جالب ترین بازی هایی که تا به حال داشته ام
بازی بسیار خوبی نسبت به بقیه بازی های اطراف. ادامه بده
در شروع بازی گیر کرده است
آخرین رئیس سخت است اما بازی
Auto Brawl Chess 전략 rrtm
من دوست دارم که دولت اکنون کشتی جنگی امپراتوری را برای من آزاد کند.mi az well az سایر پخش کننده ها به طور مداوم سعی می کنند درخواست دوستی را تکمیل کنند حتی اگر برنامه به درستی کار نکند.....ما پول خود را به خوبی پرداخت می کنیم ... منصفانه نیست ... ...
Galaxy Attack (Premium) Arkaadmängud iyo
بازی خوب
منصفانه نیست این مرد در آرنا رفت و ما در یک امتیاز بودیم و من باختم و من از کریستالز خارج شدم، 2 بار اتفاق افتاد بازی را اصلاح کنید لطفا
بازی تا آخرین ارتقای سیستم عامل اندروید من در حدود 2 هفته پیش عالی بود. الان همیشه یخ می زند و خراب می شود و به نظر نمی رسد که آن را درست کنم.
تا کنون خیلی خوب. نگاهی مدرن به یک کلاسیک قدیمی.
این یک برنامه پولی است که چرا تبلیغات را نشان می دهید
زیبا و ساده
برنامه کار نمی کند
می گوید وقتی می خواهم pvp را وارد کنم باید آپدیت کنم اما من را به نسخه دیگری از بازی در استور می فرستم و پیشرفت حفظ نمی شود. حذف هر دو
بازی خیلی خوبیه من خیلی دوستش دارم
بازی سرگرم کننده است، اما من نمی توانم وارد فیس بوک شوم. مقداری خطا می زند
اگر برنامه قبلاً پرداخت شده است، دلیل آن در خریدهای برنامه وجود دارد. این برنامه را هیچکس نصب نکنید تا برنامه های بهتری را روی همان subjet در فروشگاه دریافت کنید.
بازی از زمان آخرین آپدیت به معنای واقعی کلمه غیر قابل بازی بوده است. PvP بارگذاری نمیشود، اگر یک سطح معمولی بارگذاری شود، یا هیچ مخالفی ندارید یا فقط یک موج از آنها را دارید، چالشهای روزانه اصلاً بارگیری نمیشوند. وحشتناک است که این روزها ادامه دارد! ETA 25june'21: من دیروز سعی کردم بازی را حذف و دوباره نصب کنم. من چندین هفته پیشرفت را از دست دادم!کشتی های من که lvl2 بودند به lvl1 بازگشته اند و من جواهری برای ارتقاء سطح آنها ندارم! نمی دانم چه چیز دیگری را از دست دادم، حذف نصب کردم و دوباره نصب نمی کنم!
این یک بازی بسیار سرگرم کننده و اعتیاد آور است
بازی AWSOME بدون تاخیر و بدون کندی و 5 ستاره بسیار آسان چیزی است که این بازی شایسته آن است
نوع بازی من من می توانم آن را با یک دست خوبم بازی کنم. هر چند باید مکرراً آن را مکث کنم، زیرا نمی توانم تلفنم را برای مدت طولانی در دست دیگرم ثابت نگه دارم. با تشکر از توسعه دهنده
بازی خوبی برای بازی آفلاین و آنلاین آن را دوست دارم
هیچ چیز پریمیوم در این بازی مزخرف وجود ندارد. هدر دادن پول 👑👑👑 🤬🤬🤬 ☠️☠️☠️
بازی خیلی آسان است.
من پنج دقیقه پیش: بچه فقط مثل بازی دیس لایک بازی کن آیا حتی باید مثل ناه برادر ببینی 5 ستاره بهترین بازی که الان بازی کردم من: meh
چندین بار در مولتی پلیر 2 تا 3 کریستال شرط کرده ام و به محض شروع راند می آید بالا و می گوید شکست خورده است. من به راحتی 15 تا 20 کریستال را بدون حتی بازی کردن، از بین می برم، البته اگر هر یک از آن راندها را برده بودم. به غیر از این، من از بازی کردن لذت می برم، فقط ای کاش به نوعی پاسخ می گرفتم یا چیزی را که از دست دادم به حساب می آوردم. من یک یا 2 ماه پیش پیام دادم که بازی مشابه این کار را انجام می دهد و یک مشت طلا از دست دادم. من چند صد دلار خرج کرده ام و حتی نمی توانم یک
فوق العاده است و من عاشق نحوه فروش آن هستم و همچنین تجربه خوبی در مورد چگونگی داشتن حق بیمه است زیرا بسیار عالی است، بچه ها کار خوب را ادامه می دهند!
بازی خودش سرگرم کننده است. اما pvp می تواند بسیار خسته کننده باشد. فقط یک ماه از بازی گذشته و من با بازیکنانی با کشتی افسانه ای روبرو هستم. بنابراین، قبل از اینکه به موج 3 برسم، 6 موج جلوتر از من می چرخانند. و تنها راه برای گرفتن آنها این است که 99 دلار برای افسانه خودم خرج کنم. بخش غم انگیز این است که می گویند pvp منصفانه است. بله 6 ثانیه اول بازی
Galaxy Attack (Premium) Arcade dxwj
بازی Wrost، برنامه اتلاف وقت.
اشکال در نصب
من اینو میخرم ولی نصب نمیشه😐
کار نمی کند
این بازی را نخرید! بی ارزش است! لیاقت کمتر از 1 ستاره را دارد. تبدیل به هدر دهنده پول شده است. بدون خرج کردن پول نمی توانید به هیچ چیز ارزشمندی برسید. پول واقعی پول را به وجود نمی آورد. انرژی مورد نیاز این بازی را غیرممکن می کند من آن را حذف نصب کردم. وقتت را تلف نکن!
بازی بد اتلاف پول
خوب بازی
بازی من آپدیت نمی شود لطفا این را آپدیت کنید
این یک بازی بسیار زیبا برای بازی است!.
بازی بد 30 روپیه از من کم کرد اما وقتی روی بازپرداخت ضربه زدم، پولم بازپرداخت نمی شود،،،
من این بازی را بیشتر دوست دارم