Post by afcoviholka on Feb 23, 2022 7:41:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja® ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja® IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody wiele wytrzymałości ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja® 2022 version ▞▞▞
Zawsze kochałem owocowego ninja. To świetny zabójca czasu, każda grupa wiekowa uważa to za przyjemne i uzależniające. Ale chcę wiedzieć, dlaczego „Wydarzenia” i „Wyzwania” mówią, że wkrótce? Czy wydarzenia odbywają się raz w miesiącu? Kiedy mogę się spodziewać, że będą one dla mnie dostępne? Kiedyś łatwiej było też zdobyć nowe ostrza, ile muszę wypoziomować, zanim otrzymam nowe? Jestem na 12 lvl i mam tylko 2 ostrza. Z radością zmienię moją recenzję na 5☆, jeśli możesz odpowiedzieć na moje pytania.
Trochę opóźnione, gdy nie grasz, ale rzeczywiste krojenie jest dość czyste, po prostu usterka do załadowania
Nie odpala się
Gra jest fajna, ale jedynym problemem jest to, że brakuje niektórych moich ostrzy. Na przykład błyszcząca czerwień i pędzel do kaligrafii.
Mega lagi
Dobra gra znalazła to dawno temu.
Ta gra
Fruit Ninja. Model płatności: free-to-play; Wymagania: Android 4.1; Średnia ocen w Google Play: 4,4
Po regule gra fajna z tym, ze przestala zapisywac postep. Poprawcie prosze. Galaxy Trend Plus
HAWK: Airplane Space games Arkadne igre gwct
Fruit Ninja® আর্কেড ybg
Bardzo nagie
Jestem wkurzony, że w nowej aktualizacji NIC nie zostało powiedziane o utracie wszystkich moich mocy ostrzy! Po prostu powiedział ogólną aktualizację z nową i ulepszoną grafiką i lub innymi, nic o utracie mocy ostrza i innych funkcjach, które wciąż są w toku, które były wcześniej. Proszę o przejrzystość! Raczej mam to wszystko tam, niż częściowo tam, rozczarowujące!
Pierdzielnięte gówno.OWOCA ROZWALIĆ SIĘ NIE DA!!!
Uwielbiam tę grę, ale zawsze jest taka sama po jej przejściu i wszystko mówi, że wkrótce (oczywiście nie ma wystarczającej liczby aktualizacji, trochę się też nudzi i podają informacje o owocach, ale teraz są takie same
To dla mnie naprawdę trudne, może niektórzy z was lubię szefa w tej grze, jest to dla mnie po prostu zbyt trudne, jeśli wydaje się to łatwe, nie pozwól, aby ta recenzja cię powstrzymała, jeśli to łatwe, to tak
Za mało rr... Kompletne olanie graczy, za mało ostrzy i trybów. Max poziom można wbić w tydzień a potem nie ma już co robić zrób coś Tym to zmienię ocenę.
To była jedna z moich ulubionych gier... jak prawie codziennie, kiedy miałam trochę przestoju lub gdy jadę samochodem... ale niedawno (jak SUPER ostatnio), jak tylko aplikacja/gra w pełni otwiera się do gry, po prostu się wyłącza! Próbowałem dowiedzieć się, co jest z tym nie tak, ale w żaden sposób NIE jestem „obsługą techniczną” 😵💫🥺😭 Mam nadzieję, że to się ułoży i znów stanie się jednym z moich ulubionych... 😮💨 😟.
Ta gra to bałagan, większość części jest oznaczona etykietą „wkrótce”, kiedy? Poza tym wydaje mi się, że utknąłem na poziomie 30, ta gra wydaje się być w toku, jakby ktoś zaczął aktualizować i po prostu zapomnieć dokończyć Czy ktoś zamierza naprawić tę grę !!! Ta wersja pozwala tylko na 3 misje co 24 godziny. Kiedyś grałem w tę grę przez godziny, ale teraz masz przydzielony czas?
Nie chce się włączyć na Huawei P9 Lite Mini
Bardzo odprężająca gra polecam☺
Gra 5 gwiazdek w przeszłości, ale teraz wymaga połączenia z Internetem, więc to marnowanie pamięci mojego telefonu. Do zobaczenia później...
Ta gra jest w porządku, ale kilka lat temu była lepsza. Powinni po prostu zostawić to bez zmian. Tak jak teraz dostajesz i X, gdy brakuje Ci owocu, ale kilka lat temu możesz przegapić owoc w dowolnym momencie. To tylko moja opinia, ale NGL bardziej podobał mi się oryginał.
FRUIT NINJA | MY.GAMES Store
Wogole to jest jakas porarzka nie da sie wogole grac tak zacina nawet przez ta apke mi sie telefon zawiesil i nie polecam bo nawet nie pokazali jak w sie gra tylko odrazu graj nie polecam okropna gra
Mattel Fruit Ninja
Arbuzik
Błagam o naprawę tego problemu mój owocowy ninja to moja linia życia lol nie ładuje się w pełni Próbowałem odinstalować i ponownie zainstalować działało przez bardzo krótki czas, ale teraz w ogóle się nie ładuje, błagam, aby to naprawić
Jest przyzwoity, ale nie jest tak zabawny jak oryginał, jest po prostu zbyt skomplikowany, co rujnuje zabawę, która była w pierwszym i oryginalnym. Nawet aspekt zbierania ostrzy jest po prostu nudny i nie stanowi nawet wyzwania.Więc proszę pół cegły możesz sprawić, że stary i oryginalny owocowy ninja będzie wolny.
To jedna z moich ulubionych gier. Kiedy mój pies przypadkowo odinstalował tę grę, zainstalowałem ją ponownie około rok później i dowiedziałem się, że uratowała wszystko oprócz moich ostrzy, co jest bardzo smutne
Najgorsza gra w historii, ponieważ jeśli otworzysz grę, wyświetli się wyskakujące okienko i nie będziemy mogli grać, nie pobieraj tej gry, zmarnuje twoją sieć lub Wi-Fi 😠 największe oszustwo
Uwielbiam tę grę, ale PROSZĘ PROSZĘ naprawić problem z zamrażaniem. To co najmniej irytujące...
Nadal jest fajnie, ale nowa aktualizacja jest nudna w porównaniu z poprzednią. Kiedyś mogłem używać mojego rysika S Pen do grania w tę grę, ale teraz mogę go używać tylko w grze, aby stukać w różne rzeczy, gra nie pozwala mi kroić za pomocą rysika S Pen i jest to naprawdę denerwujące, ponownie uruchomiłem telefon, odinstalowałem i ponownie zainstalowałem grę, aby sprawdzić, czy to w ogóle pomoże i zdałem sobie sprawę, że to nie mój telefon, to gra, nie podoba mi się, zmień ją z powrotem. Wtedy prawdopodobnie wystawię wyższą ocenę
Ogólnie ta gra jest super
Uwielbiałem tę grę, zanim wprowadziłeś nowe aktualizacje. Gra nie jest już offline i ma poważne problemy z ładowaniem za każdym razem, gdy próbujesz grać. Szczerze mówiąc jestem bardzo zawiedziony. Podobał mi się ten sens gry, miałem około 6. Jeśli możesz, rozważ zmianę tego z powrotem i naprawienie wszelkich błędów, które są teraz w grze. Dziękuję Ci.
Nie wiem, co się dzieje z tą aplikacją. Podobała mi się ta aplikacja od kilku lat, ale od czasu nowych aktualizacji moja gra albo zawiesza się podczas ładowania gry, albo nawet podczas grania, nie wiem, co to jest, ponieważ zdarzało mi się to z innymi Gry Google Play. tęsknię za starą formą
Proszę, spraw, aby to było możliwe do odtwarzania w trybie offline i spraw, aby działało za pomocą pióra s jak w klasycznym.
Wkurzające notyfikacje
Tryby są ok, ale poprawione jeszcze płynność i będzie 5 gwiazdek
Hamulec PL...
Reklamy to psują! Te same głupie reklamy kryptograficzne dla mojego 5-latka grającego w tę grę, które odmawiają zamknięcia po naciśnięciu przycisku X.
Uwielbiałem tę grę przez długi czas i pobrałem ją ponownie i widzę, że musisz być online teraz, a nie jak najnowsza aktualizacja, jest offline, więc głupia aktualizacja przepraszam, ale muszę ją odinstalować. Chciałbym, żebym znowu wrócił do trybu offline, kiedy daję mu 5 gwiazdek?
Strona główna›Android›Gry›Zręcznościowe›Fruit Ninja. Pobierz program. w oficjalnym sklepie Google Play. Fruit Ninja to gra, w której wcielamy się w tytułową
Motorola Moto G6. Gra przycina. Klatkuje. Wiem że mam procesor snapdragon 4xx. Rozumiem , że mam komfortowej rozgrywki, mam mieć Snapa serii 8xx?
Jest dużo reklam, a gry z czasem zawieszają się i się nie otwierają
Uwielbiam tę grę, ale napraw opóźnienie, czasami gra po prostu całkowicie się zawiesza🙂
Fruit Ninja® آرکید ahd
Fruit Ninja® Аркади ewl
Spoko
Za każdym razem, gdy przechodzę przez menu, staje się bardzo opóźnione, aby określić, że nie można go odtworzyć.
Daje 3gwiazdki bo jak się zalogowałem na konto na msp do mnie cofneło a miałem 39poziom