Post by afcoviholka on Feb 23, 2022 7:38:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше монет ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
Дуже гарна гра! Хоча більшість речей заблоковано, і стільки реклами! Крім того, це може набриднути KutbXf w35g4w
Мені це дуже подобається, я робив різні торти, але я хочу зробити весільний торт, але він недоступний, і більшість із них заблоковано
Ця гра весела 😊але є багато заблокованих речей 😭Краще б вони були розблоковані 👀
Не варто купувати 10 доларів, а безкоштовна версія заблокована, повторюється і НАДЗВИЧАЙНО нудна. Наприклад: це оплата за перемогу, коли справа доходить до змагань, тому що всі смаколики заблоковані або у вас є лише ті самі генерики, доки у вас не закінчаться унікальні ідеї, які НЕ погані (1 години було достатньо). У Playstore є багато безкоштовних кулінарних ігор – вам просто потрібно продовжувати пошук і ЗОБРАЖЕТИ СВОЇ ГРОШІ!
리얼 케이크 메이커 3D 시뮬레이션 nnze
ця гра марна трата часу мій друг змусив мене дати 🌟 це гра з меншою надією, гра безглуздя, я ненавиджу це .але це мало користі .Мені так шкода розповідати про все це, мені так шкода
Тоді це дуже добре, тому що зменшує можливість зламати. Я мав дуже хороший досвід роботи з ID, і я сподіваюся, що це може підбадьорити багатьох інших людей, які виграють цю гру, дякую за гру і дякую за те, що ви зробили зроблено для нас Google Play
Дуже гарна гра, яку я коли-небудь бачив, я також не ставлю одну зірку, але я хочу відродитися, тому я поставив лише одну зірку, інакше я не дам найгіршу зірку
Я люблю цю гру, це найкраща гра в світі, якби було сто зірок, я оціню ще більше, я ніколи не бачив такої гри у світі НАЙКРАЩА ГРА КОГДА-ЛИБО. Завантажте, вам це сподобається, я вам це обіцяю.
гра крута
Мені не подобається ця гра, тому що вона займає більше часу лише на завантаження. Тому я видаляю цю гру, тому що вона витрачає мій час.
Ця гра хороша, але багато магазинів близько
Гра клас😙😙😙😙
Классссна гра
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasi bwb
У наведеному нижче документі знижка Microsoft word у будь-який момент, коли я чув, що ви збираєтеся, у майбутньому має бути те саме
Вау, супер гра, але не ввімкнули весь рівень, дякую, ця гра була вражаючою і фентезійною грою. Добре, я розумію, що ви розблокуєте весь мій рівень, тоді гра вражає. ,....................... І ще одне дякую,.....,................ ...................то ця гра мені пощастила,........................ ... Як це ви зробили для дітей...,..... Дуже дякую........................... .,...... Але я думаю, що гра хороша, але ти робиш її цікавою..
Вау, ця гра дійсно дивовижна, я так люблю цю гру, що я відчуваю себе як у грі по-справжньому🤗
Гарний додаток для гри. Мені подобається ця програма, я ставлю 2 зірки, тому що в мене немає рівнів
Real Cake Maker 3D Bakery Simulation pudj
Це дуже гарна гра ana дивовижна гра, вона не була нудною, але одне прохання, щоб фотографію нанести на торт, дозволити з галереї
Це дуже гарна програма, але у мене є лише одне прохання, щоб зробити лише три торта, але якщо ви додасте більше тортів, ніж це буде цікавіше, інакше я просто люблю цю гру😘
Дуже
Ну трохи дібільна бо докі 6 зірочок набереш то здуріть можна
загалом у його графікі немає проблем, але він потребує трохи більше покращень.
Насправді, я любив випікати, і я дуже щасливий, що відчуваю таку гру.
Це дуже хороша гра для дівчат. Мені хочеться грати в неї знову і знову. Дякую, створюйте більше таких ігор, якщо можливо.
Щоб грати всю гру, потрібні реальні гроші
Дуже Класнагра
Мені подобається ця гра, але єдине, що в них багато реклами, але тільки вперше
Безглуздя гра! Це тому що кожен раз, коли ви граєте в неї, це буде нудним, нудним і ще нуднішим!!! Це тому, що майже ВСЕ ЗАКРОВАНО...наприклад, якщо ви зіграєте знову, це буде просто нудно через відсутність хвилювання. Хоча гра дуже весела, якщо все розблоковано - вибачте, я розчарований......
Погана гра
Гарно, але не так, тому що в ньому є лише цей варіант, і я думаю, що його має бути більше.
Коли ви запускаєте гру, завантаження займає багато часу. Решта все добре.
CatnRobot Idle Defense Grow TD Strategie ritg
Найкращий додаток, який я коли-небудь бачив, він хороший, але інші магазини заблоковані, і нам потрібні гроші на нього, тому я ставлю 4 зірки, так тримати
Ця гра дуже гарна, це дуже добре
Я ненавидів це в той же день доставка та встановлення нових і світові та іншій стороні природних ресурсів ветеринари ви робите це і протягом кількох хвилин, щоб
Я люблю цю гру, але там так багато речей заблоковано
Це було добре, але іноді погано я можу
хлопніть 5 раз і підподушкою буде 10 айфон
Мій 5-річний малюк каже: "Мені це подобається! Роби більше таких ігор!" Я лише додам, що вона кілька разів занадто легко втрачала свій торт, просто випадково натиснувши кнопку.
Ця гра настільки цікава, що ви можете вивчити різні типи дизайну, її дуже легко навчитися
Потворно, але я повертаюся, і я поняття не маю, скільки це єдине, що є
Це супер гра, я люблю цю гру 🎮 але деякі рівні заблоковані, і я навчився робити з цієї гри 🎮🎮
Gerçek Pasta Yapımı 3D Simülasyon lrb
Ця гра дуже нудна, тому що я граю в неї цілий рік, і я також отримав багато зірок, але час минає, і я не можу зробити інші торти, як зазначено в грі, просто я можу робити кекси та торти на день народження, це справді найгірше гра . Будь ласка, зробіть щось, щоб гра якомога швидше.
мені було багато додань, щоб мені це сподобалося, і в ньому все ще є вказівки, що не дивно, що він дуже повільний
Коли я завантажив цю гру, я подумав, що це буде дивовижна, цікава, весела, гра, в яку ви ніколи не втомитесь грати, але я не отримав те, що очікував, це трохи нудно, особливо коли ви готуєте, давайте люди, які гри це? Було б набагато краще, якби деякі із заблокованих речей були розблоковані. Дурна гра😑😐😝😝😒😠😡😳😬😩
я виграла зразу
Мені дуже сподобалася ця гра, тому що ми можемо розважатися і робити багато інших цікавих речей.
Забагато реклами
Це найкращий додаток для ігор. В основному для любителів кулінарії. Неймовірний додаток. Мені просто сподобався цей ігровий додаток
Супер легко і добре
хороша і цікава гра .але є багато доповнень . іноді це призводить до поганої гри. Тоді в цій грі все добре. І потрібно багато часу, щоб побачити, хто переможець